Sledujte nás:

Celozrnná obložená žemle

Zpět
  • Autor: www.rostemeschuti.cz
  • Doba přípravy (min.): 5
  • Porce: 1.00

Ingredience

Energetická hodnota celkem: 1341 kJ

Bílkoviny (g): 10, Tuky (g): 10, Sacharidy (g): 46, SAFA (g): 5, Cukry (g): 20, Vláknina (g): 3, Sůl (g): 1

Postup přípravy

Fotografie

Hodnocení (16 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

31. 01. 2019 04:56
K energetické hodnotě, to je jak k obědu ( pro diabetiky) Stačí vynechat hrozny a snídaně je na světě.
08. 07. 2013 18:14
Napište komentář...
02. 07. 2013 14:10
já si myslím, že celozrnná houska je houska pečená z velké části z celozrnné mouky. Zatímco vícezrnná je ta, kdy do klasického těsta nacpete kupu jedlých semínek různých druhů
26. 06. 2013 10:57
super!
17. 06. 2013 07:22
Podobnou mňamku si doma dělám :-)
12. 06. 2013 19:36
Určitě ňamka.
12. 06. 2013 18:37
Dobrota :-)
11. 06. 2013 18:42
Hm, dala bych si....
11. 06. 2013 14:18
Celozrná obložená houska je dobrá.
11. 06. 2013 14:03
Celozrnné pečivo miluje dcera s vnučkou, já ho moc nemusím, ale sním ho.

Naši partneři